Úvod » Péče o tělo » Meridol Halitosis (Safe Breath) ústní voda 400ml


        

Meridol Halitosis (Safe Breath) ústní voda 400ml

Ústní voda

Skladem NE

 

Hlídací pes
Číslo produktu: PS250
Nákupem získáte 687 bodů
Naše cena bez DPH : 170,25 Kč
Naše cena s DPH (21 %):
206,00 Kč

Krátky popis

Ústna voda bez alkoholu účinne chráni pred zápachom z ústnej dutiny. Obsahuje unikátnu kombináciu účinných zložiek aminfluorid a flourid cínatý, mliečnan zinočnatý a tiež látky neutralizujúce zápach z ústnej dutiny. meridol® HALITOSIS ústna voda odstraňuje príčiny zápachu z úst trojitým mechanizmom účinku: 1. aminfluorid/fluorid cínatý deaktivuje baktérie spôsobujúce zápach; 2. mliečnan zinočnatý neutralizuje zlúčeniny uvoľňujúce zápach v ústnej dutine; 3. blokátory zápachu z úst znižujú metabolizmus baktérií vyvolávajúcich zápach v ústach. Výsledkom používania ústnej vody meridol® HALITOSIS je dlhotrvajúci pocit sviežosti v ústnej dutine a istota čistého a sviežeho dychu počas celého dňa. Účinnosť meridol® HALITOSIS ústnej vody je vedecky potvrdená. Účinne chráni pred zubným kazom.

 

Ďalšie informácie

Použitie

Používajte ako doplnok na denné čistenie zubov. Ústnu vodu neprehĺtajte a po použití ústa nevyplachujte. Ústna voda meridol® HALITOSIS je vhodná pre dospelých a deti od 6 rokov, akonáhle vedia správne vypľúvať.

Balenie

400ml

Dávkovanie

Po vyčistení zubov si jedenkrát denne ústnu dutinu vyplachujte asi 30 sekúnd s 15 ml (=1,5 vrchnáka), neriediť. Pri veľmi citlivých zuboch používajte dvakrát denne. Vhodná na dlhodobé používanie.

Zloženie

Obsah fluoridu: 250 ppm, obsahuje olaflur

Upozornenie

Bez alkoholu pH 45 V dôsledku používania meridol® HALITOSIS ústnej vody sa môže v ojedinelých prípadoch objaviť drobné povrchové zafarbenie zubov ktoré je známkou vysokej účinnosti aktívnych zložiek a dá sa ľahko odstrániť dôkladnejším čistením alebo profesionálnym čistením zubov.

 

 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZGZlNWF
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: