Úvod » Diagnostické proužky / testy » 3M Clean-Trace Water Test (AQT100)


        

3M Clean-Trace Water Test (AQT100)

Skladem NE

 

Hlídací pes
Dostupnost: Litujeme, ale tento výrobek je vyprodán. Dostupnost do 30 dnů.
Číslo produktu: 3M605
Nákupem získáte 51333 bodů
Naše cena bez DPH : 12 727,27 Kč
Naše cena s DPH (21 %):
15 400,00 Kč

Balení: 100 ks

POPIS:

Test 3M ™ Clean-Trace ™ Voda - Celkový ATP je přípravek k jednorázovému použití, jehož součástí jsou kroužky pro odběr vzorků, které slouží k odběru vodního vzorku [obr. 1]. Odběrové kroužky jsou potaženy kationtovým činidlem, které napomáhá odběru kapaliny a uvolnění adenosintrifosfátu (ATP) z neporušených buněk. Při aktivaci testu reaguje činidlo kyvety přípravku s ATP nahromaděným na kroužcích, přičemž emituje světelné záření. Intenzita světelného záření je úměrná množství ATP, a tedy stupni kontaminace. K měření světelného záření je potřebný luminometr 3M ™ Clean Trace ™ NG; výsledky se zobrazují v relativních světelných jednotkách (Relative Light Units, RLU). testovací souprava obsahuje 100 přípravků ve stavu připraveném k použití, a to v sáčcích po deseti.

 

OBLAST POUŽITÍ:

Rychlé posouzení úrovně hygieny a postupů hygienické údržby zařízení a účinnost postupů "Clean In Place" (CIP) cestou rychlého měření celkové koncentrace ATP v oplachové vodě. ATP je ukazatelem zbytkových organických látek a mikroorganismů. Také je možné stanovovat množství ATP v provozních a odpadních vodách, vodních nádržích a chladících věžích k posouzení účinnosti ošetření biocidem.

 

POZOR

Přečtěte si materiálový bezpečnostní list, kde jsou uvedeny další informace a místní předpisy pro likvidaci.

 

UPOZORNĚNÍ

ATP je běžná látka, která je přítomna na kůži, na vlasech a na mnoha dalších površích. Proto se nedotýkejte odběrových kroužků ani odběrové tyčinky; také dbejte, abyste kontaminaci testován roztok. Po uplynutí doby použitelnosti výrobek nepoužívejte. Test 3M Clean Trace Voda - Celkový ATP detekuje pouze ATP; nedokáže tedy detekovat zbytky produktů ani jiné analyty s nízkým nebo nulovým obsahem ATP. I když je test 3M Clean Trace Voda - Celkový ATP velmi citlivý, nelze z jeho negativního výsledku vyvozovat, že je roztok sterilní. Nepoužívejte test 3M Clean Trace Voda - Celkový ATP na přímém slunci. Jakmile se kroužky naplní roztokem, vyberte odběrovou tyčinku 3M Clean Trace Voda - Celkový ATP ze vzorku. Neponořujte tyčinku do roztoku příliš hluboko - jen tak, aby byly ponořeny kroužky. Odběrové kroužky přípravku 3M Clean Trace Voda - Celkový ATP jsou potaženy kationtovým činidlem, které napomáhá uvolňování ATP z neporušených buněk. Ponořením tyčinky soupravy Celkový ATP do vzorku se vzorek změní, protože se z případně přítomných mikrobů uvolní ATP. Proto již tento vzorek nepoužívejte na žádný další test na volný ATP nebo na mikrobiologické testy. Odeberte vzorek a rozdělte ho na dva; tak možná jedna dílčí vzorek použít pro test Celkový ATP a druhý na případné další požadované testy.

 

ODPOVĚDNOST UŽIVATELE

Je na uživateli, aby se seznámil s pokyny k výrobku as informacemi o něm. Podrobnější informace naleznete na naší webové stránce www.3M.com/foodsafety, nebo se obraťte na svého místního zástupce nebo distributora společnosti 3M. Při volbě zkušební metody je třeba mít na paměti, že na výsledek mohou mít vliv vnější faktory, jako je odběrová metoda, protokol testu, příprava vzorku, manipulace a práce v laboratoři. Je věcí uživatele, aby při volbě jakékoliv zkušební metody nebo produktu vyhodnotil dostatečný počet vzorků v příslušné matrici a příslušnými typy mikrobů a ujistil se tak, že test splňuje potřebná kritéria. Uživatel také musí sám posoudit, jaká zkušební metoda a výsledky odpovídají požadavkům jeho zákazníků a dodavatelů. Jako u žádné jiné zkušební metody nelze ani u testů společnosti 3M Food Safety dívat na výsledky jako na záruku kvality testovaných vzorků nebo procesů.

 

OMEZENÍ ZÁRUKY / OMEZENÍ ŠKODY
POKUD NENÍ V USTANOVENÍCH O OMEZENÉ ZÁRUCE K balení příslušného VÝROBKU výslovně uvedeno jinak, NENESE SPOLEČNOST 3M ŽÁDNOU vyjádřenou nebo předpokládanou ZÁRUKU, VČETNĚ NAPŘÍKLAD JAKÉKOLIV ZÁRUKY PRODEJNOSTI ČI VHODNOSTI pro určitý účel. Pokud je výrobek společnosti 3M Food Safety chybný, společnost 3M nebo její autorizovaný distributor podle svého uvážení buď výrobek vymění, nebo za něj vyplatí kupní cenu. Jiné opravné prostředky společnost neposkytuje. Pokud zjistíte jakékoli podezření na chybu výrobku, je třeba do šedesáti dnů od tohoto zjištění společnost 3M uvědomit a výrobek společnosti vrátit. V takovém případě buď zavolejte útvar služeb zákazníkům společnosti 3M Food Safety (v USA na č. 1 800 328 1617), nebo se spojte se zástupcem společnosti, a vyžádejte si povolení pro zpětné zaslání, tzv. Returned Goods Authorization.

 

OMEZENÍ ODPOVĚDNOSTI SPOLEČNOSTI 3M
SPOLEČNOST 3M NEODPOVÍDÁ ZA ŽÁDNOU ŠKODU, AŤ přímou nebo nepřímou, SPECIÁLNÍ, náhodnou nebo následnou, VČETNĚ NAPŘÍKLAD ZTRÁTY NA ZISKU. V žádném případě nepřekročí odpovědnost společnosti 3M podle jakékoliv právní teorie kupní cenu výrobku, u kterého je uplatňována vada.

 

SKLADOVÁNÍ A LIKVIDACE
Aby výrobek zůstal použitelný co nejdéle, uchovávejte ho při teplotách 2-8 ° C. Až do doby použití ho ponechat

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZTEzY
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: